Copyright 2006 Vision Business koncepter Inc

Hvis du har været tanker om at starte din egen virksomhed for nogen tid nu, er den nemmeste måde at komme i gang til at begynde med en fotografering virksomhed tjekliste. Denne liste vil give dig med oplysninger om hvad det tager at komme i gang og give dig en noget som gør opgaverne synes mere doable.

Så hvis du er klar til at bevæge sig fremad i fotografering, hvor skal du begynde? Hvad er de vigtigste skridt til at overveje, når du starter en fotografering virksomhed?

1. start ved at definere hvilken type fotografering du vælger at tilbyde dine kunder. Alle har en anden grund til at blive involveret i fotografering. Nogle elsker at arbejde med babyer og børn. Nogle foretrækker arbejder på placering med familier og kæledyr. Nogle elsker kommercielle arbejde, og at gøre produkter kommer i live. Nogle finder passion at skabe bryllupsfotografering.

Mens mange fotografer vælge flere specialiteter, Husk på at en af disse kan gøre en lukrativ karriere. Den mere lidenskab du har i din valgte linje af fotografering, jo nemmere det er at fremme dit arbejde, og få kendt inden for dit speciale.

2. at etablere din forretningsidentitet. Når du beslutter dig for dit speciale, skal du bruge denne specialitet for at identificere dit navn og dit brand. Mens nogle fotografering studios er opkaldt efter virksomhedsejeren, bruger andre en mere generisk navn.

Et navn er et personligt valg. Men først og fremmest, Sørg for at dit navn taler til din ønskede klientel.

3. Beslut hvilke ressourcer du har brug for din virksomhed. Har du brug for en kommerciel placering for en studio? Vil du arbejde ud af dit hjem? Hvilken type kameraudstyr skal du? Mens en nystartet virksomhed ikke bør investere i ekstravagante udstyr, bør du købe nok udstyr til tilstrækkeligt gøre dit job, og at have backup udstyr til rådighed på alle sessioner.

4. Beslut hvilke kreditorer du vil bruge til din virksomhed. En fotografering studio skal have en bred vifte af tjenester, herunder en professionel fotografering lab, album virksomheder, indramning virksomheder, kontorartikler og produktion forsyninger.

En nem måde at finde mange af disse leverandører er at deltage i en fotografering expo. Der findes mange lokale, regionale, nationale og internationale udstillinger til den professionelle fotograf, herunder Professional fotografer of America og bryllup & portræt fotografer International. Og tilmelde dig nyhedsbreve på steder som VirtualPhotographyStudio.com til at holde styr på nogle af de nyeste og mest spændende tendenser.

5. deltage i faglige organisationer til at netværke med ligesindede. Der er en bred vifte af professionelle fotograf organisationer. Det er også vigtigt at deltage organisationer i dit community, som iværksætter grupper, netværksgrupper og af Handelskammeret. Alle kan give dig uvurderlig ressourcer.

6. markedsføre din virksomhed til potentielle kunder. Hver virksomhed har brug for kunder at overleve. Højeste prioritet for enhver ny virksomhed er at bringe i nye kunder ikke kun at etablere dig selv som en virksomhed, men også at begynde at gøre en fortjeneste ved din virksomhed.

7. Tilføj dine egne mål til din photography business checkliste. Give specifikke mål, der vil hjælpe dig med at realisere din drøm. Tilføje ting som ‘forlade fuld tid job i oktober’ til at hjælpe med at motivere dig til at handle på dine ideer.

Oprette en fotografering virksomhed checkliste for at hjælpe med at starte din drøm forretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.