Lydbøger er en ny måde at lytte til bøger, uanset hvor du befinder dig. Dine foretrukne lydbøger kan lyttes til på din iPad, iPhone eller iPod touch. Folk i dag har brug for så meget tid som muligt til at lytte til deres yndlingsmusik. Disse dage, behøver du ikke at køre til boghandlen og bruge en masse penge. Alle dine foretrukne lydbøger kan lyttes til på din iPhone eller ipad fra komfort i dit hjem.

Lydbøger kan downloades fra Apple iTunes App til iPhone-ejere, der allerede ejer en iPhone eller andre nye Apple-enheder. Når du har gjort dette, giver din telefon dig mulighed for at fortsætte med at nyde uafbrudt underholdning i timevis. Selv hvis du rejser til arbejde eller dyrker sport, kan alt dette gøres fra dit eget hjem. Med Apple iPhone kan dine lydbøger lyttes til, uanset hvor du er, uden yderligere hardware eller software. Ikke mere at trække din bærbare computer rundt!

En anden fantastisk funktion ved Apple iTunes App, er dens evne til at oprette din meget personlige lydbog bibliotek. Du kan føje lige så mange lydbøger til dit lydbogsbibliotek med kronvidnet, som du ønsker. Føj en bog til dit personlige bibliotek. Du vil være i stand til at lytte til det i den rækkefølge, du ønsker. Dit iTunes Audiobook Library giver dig mulighed for at lytte til dit bibliotek fra dit tv. Dette giver dig mulighed for at se dine yndlingstitler uden at skulle skifte apps.

Apple iTunes Audiobooks på iPhone har et problem: Kun visse typer er tilgængelige til download. Du kan ikke downloade mange film og musik via denne app. Du kan konvertere lydbøger til tekstfiler og derefter afspille dem på din iPhone. Du skal blot tilslutte din iPhone til USB-kablet for at overføre dine foretrukne lydbøger til din iPhone. Så længe din iPhone har en aktiv internetforbindelse, kan du få adgang til dem derfra.

Du kan også lytte til lydbøger fra andre kilder på din Apple iPhone. Hvis du er i stand til at få adgang til bredbåndsinternet, kan du blot downloade lydbøgerne til din telefon og derefter bruge højttalerne til at lytte til dem. Et alternativ er at tilslutte din iPhone med et hjemmebiografsystem og højttalere, så lydbøgerne kan lyttes til i deres originale lydformat. Du kan nyde dine yndlingskomik eller romaner i dit eget hjem. Du kan også bruge din iPod til at lytte, mens du rejser med offentlig transport eller deler et måltid med dine venner, hvis du ikke er så heldig at have denne adgang.

Der er mange muligheder for at tilføje lydbøger til iPhone. Det er dog ikke nødvendigt at have noget specielt udstyr. iTunes gør det nemt at overføre lydbøger til din iPhone. Det er vigtigt at sikre, at din iPhone kan understøtte medieoverførsel, før du fortsætter. Nogle telefoner, som iPhone har ingen indbyggede medieservere. I disse tilfælde er alt hvad du behøver et USB-kabel til at forbinde din iPhone eller iPod til computeren. Når din iPhone er registreret, hjælper din computer dig i konverteringsprocessen.

Sådan føjes lydbøger til iPhone – Hurtig og nem metode til at overføre bøger fra iPod til iPhone