Du kan lave et DIY brandmand kostume ved hjælp af materialer og andre forsyninger rundt om i dit hjem. Til Halloween-fester er en brandmandsuniform et godt valg. Ved at sy stykker gammelt tøj sammen kan du lave et brandmandskostume til hvert barn i din familie. Du skal bruge en frakke og bukser for at fuldføre kostumet. Du bliver nødt til at bære ekstra tøj, hvis du skal til en natbegivenhed.

Besøg en genbrugs- eller håndværksbutik for at finde et brandmand bukser kostume. Du kan også lave et brandmandskostume af pap. Et godt kostume til en brandmand er lavet af pap. Du kan bestille et DIY brandmandskostume online, hvis du er for doven til at sy. En overdimensioneret sort langærmet skjorte, gul gaffatape og et stykke pap gør et grundlæggende brandmandskostume.

Det skal være stærkt nok til at modstå varme fra en brand. Mange brandmandskostumer kan laves af basismaterialer som en rød brandmandshjelm, en hvid T-shirt og gul Andetape. Røde sko og en hjelm fuldender det endelige look. Kontroller sikkerhedsforskrifterne i din lokalitet, fordi nogle brandmænd bruger slanger, der kan være brandfarlige.

Sådan laver du et DIY brandmand kostume