Rohit Kochgaway var meget utilfreds med sin chef for sin irettesætter ham i dag i office. Han var meget utilfreds med sit job. Da han nåede hjem i aften sin kone fik straffen for at gå ud i form af dårligt humør. Efter en time i hjemmet eksploderede han bomben.
Han at holde op med den hyggelige job og ønsker at gå på hans egen.
Er det den rigtige grund til at begynde en lang hvirvel snoede rejse af business? Rohit var utilfreds med den nuværende job. Gør det ham vidende nok til at gå alene. Det kører ikke fra nuværende kun?
Hvis du ønsker at være i din egen virksomhed, fordi du er syg og træt af at vide, hvad de skal gøre, fordi du vil have flere ‘frihed’, eller fordi du er ikke værdsat eller undervurderet, glem det. Disse er ikke grunde til at starte en virksomhed; disse er årsagerne til løb væk fra dit nuværende job. Hvis du ønsker at gøre en masse penge, det er nok ikke en stor grunde enten. Det er en fin og
Værdifuldt mål, men hvis det er din primære motivation, det ikke vil være nok til at komme igennem de magre år.
Før du starter vores selskab jeg var en Softwareingeniør af profession, og jeg elskede at programmere og design software-pakker. Men gør jeg ikke ønskede at leve som en programmør kæmper derude med maskine koder og efter en anden Bestil selv til hvorfor jeg skulle designe de meget koder af mine værker. Jeg ser også en stor lejlighed kommer på min vej i min branche. Jeg sprang ud og udbrød: “det er nok, jeg gerne vil nyde mig selv arbejder for mig selv og nyde det også. Og også ønskede at give det en chance. “
Nyd. Jeg kunne ikke råd til ikke at prøve denne nye venture.
Dette, tror jeg, er i det mindste en del af motivationen hos de fleste mennesker, der kan starte
En ny virksomhed: en fornemmelse, at hvis de aldrig prøvet de ville altid fortryde det.. Det er, hvad giver dig den
Momentum til at komme ud af hoveddøren, at skære corporate navlestrengen, og hvad gør det muligt
Til at holde ud, selv når alt andet gør du har lyst til at vende tilbage. Starte en virksomhed er en
Økonomiske og faglige engagement. Men endnu mere, det er en følelsesmæssig.
Jeg har en ven, der for fem år siden startede hvad er blevet et meget vellykket apparel produktion
Firma. Han fortalte mig for nylig, at hvis han havde kendt derefter, hvad de første to år ville være ligesom, han ville aldrig gået igennem.
Vi har aldrig haft det så groft, men jeg kunne forholde sig til hvad han sagde. Der er så mange øjeblikke i
Starte en ny virksomhed, når negativerne opvejer positive at enhver følelse af tilfredshed
Er meget lille kompensation. Der er tidspunkter, når det er de følelsesmæssige alene der holder dig i gang.

Hvorfor jeg skal gå til Business

5 thoughts on “Hvorfor jeg skal gå til Business

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.