Aktier med bioteknologiske virksomheder er faldet, efter længe ventede amerikanske samfund af kliniske onkologer møde i begyndelsen af juni i New Orleans. Denne sektor har været på et kast nogensinde siden Genentech (NYSE: DNA) hvælvede 45% på 19 maj 2003 efter positive nyheder fra fase III forsøg af Avastin i kolorektal cancerpatienter. Er den nylige korrektion et godt tidspunkt at fisk eller cut-agn?
Før du beslutter dig at dumpe eller indlæse på biotek aktier, er det værd at kigge på 3C ' s køre denne sektor: kræft, cyklus-tid og konsolidering.
Kræft.
En hot-bed af aktivitet, Kræftforskning har tiltrukket sig megen opmærksomhed. Buzzword er ' rettet mod narkotika '. I modsætning til traditionelle former for kræftbehandling, som ikke diskriminerer mellem sund og maligne celler, målrettet medicin handle mere som smart våben. De tager på de molekylære mekanismer involveret i væksten af kræft uden at skade de omkringliggende raske væv, og tilbyde muligheden for at gøre sygdommen en håndterbar, kronisk tilstand.
Tarceva, et eksperimentelt lægemiddel udviklet af OSI Pharmaceuticals (Nasdaq: OSIP) og licenseret til Genentech og Roche (ROG. VX) er en af de mere højt profilerede målrettede lægemidler. Stoffet viser løfte i forlænge livet for patienter med lungecancer når de anvendes i kombination med Avastin. Tarcevas virkning mod kræft i bugspytkirtlen er ved at blive undersøgt i et fase III forsøg og resultater er forfaldne i anden halvdel af 2004.
ImClone ' Sørensen (Nasdaq: IMCL) Erbitux, der allerede er godkendt til behandling af kræft i tyktarmen, er en anden målrettede stof, der er i søgelyset. Data fremlægges på mødet ASCO, hoved og hals kræftpatienter behandlet med Erbitux og stråling havde en median overlevelse Vurder næsten dobbelt så meget som dem, der har modtaget stråling alene.
Procestid.
Takket være en effektiv Food and Drug Administration, er den nødvendige tid til FDA gennemgang afkortet. Med prioritet anmeldelse har fået tildelt af FDA Gilead Sciences ' (Nasdaq: FORGYLDE) Viread/Emtriva kombination anti-hiv pille, en afgørelse forventes i September, fire måneder tidligere end den oprindeligt forventede januar 2005.
Virksomheder for deres vedkommende er også aggressive i at reducere cyklustid. Genentech, for eksempel, var klar til at lancere Avastin bogstaveligt inden for timer for at få FDA-godkendelse. Hjulpet af gunstige testresultater, Elan (NYSE: ELN) og Biogen Idec (Nasdaq: BIIB) gemt for deres multipel sklerose stof, Antegren, i maj 2004, et år tidligere end forventet.
Konsolidering.
Den organiske vækst af bioteknologiske virksomheder har vist sig for at være en lang og usikker proces. Mens bioteknologiske virksomheder søger at fusionere indbyrdes, farmaceutiske virksomheder også rettet mod bioteknologiske virksomheder.
Sidste år Biogen og baseret, fusionerede form Biogen Idec. Biogen Idec fusion var drevet af behovet for at reducere risici, udlede skala fordele og øge domæne ekspertise. Dette år, Amgen (Nadsaq: AMGN) har kundgøre dens hensigt at købe 79% af Tularik (Nasdaq: TLRK) det ikke allerede ejer. Tularik kyster op Amgens rørledningen ved at bringe i fem produkter i forskellige stadier af kliniske forsøg med T67, leverkræft-stof i fase III-forsøg. For nylig, QLT (Nasdaq: QLTI) og Atrix (Nasdaq: ATRX) er blevet enige om at fusionere for at komme tættere på at blive en fuldt integreret biofarmaceutisk virksomhed.
Store farmaceutiske virksomheder står over for en dobbelt whammy af svage stof udvikling rørledninger og kommende patent afvisninger søger for at købe biotekvirksomheder at rev op deres vækst motorer. For nylig, Belgien baseret UCB (UCBBt.BR) har tilbudt at købe UKs største biotech firma, Celltech (NYSE: CLL).
Potentialet for målrettede lægemidler, afkortning af cyklus-gange, og mulighederne for buyout giver en kraftfuld tilfældet for at investere i den bioteknologiske sektor. Så hvordan spiller man biotech cyklus?
Investering i biotek aktier har aldrig blevet for sarte sjæle. Nyheder fra kliniske forsøg kan gøre eller bryde en virksomheds aktiekurs. Man skal blot se på de ' Slim-Jim ' type endags flyttes til opadrettede og Genta i OSI Pharmaceuticals (Nasdaq: GNTA) til Ulempen, at få billedet.
Mange biotekvirksomheder har høj cash brænde satser. Selv de lønsomme har relativt få markedsførte produkter. For virksomheder i dette univers, er værdien baseret på pengestrømme, der er budgetteret til at komme gennem flere år ud. Som sådan, giver det mening at investere i en kurv af bioteknologiske virksomheder snarere end en enkelt enhed.
I dag ' s markedsplads tilbyder flere muligheder for at investere i den bioteknologiske sektor. Først er der troskab Vælg bioteknologi (Nasdaq: FBIOX), en aktivt styret, ingen belastning sektor fond. Med over 2 milliarder dollar i aktiver, er dette langt den største open ended gensidig fond, der fokuserer på bioteknologi. Fra 30 April 2003 gennem 31. maj 2004, har FBIOX avancerede 36,6%. 31 marts 2004 afholdt FBIOX 60 bestande med top 10 bedrifter tegner sig for ca. 64% af porteføljen. Top bedrifter i denne fond inkluderet navne som Genentech, Biogen Idec, Gilead Sciences, Cephalon (Nasdaq: CEPH), og årtusinde Pharmaceuticals (Nasdaq: MLNM). Et påfaldende fraværende blandt fondens top 10 bedrifter var industrien tunge vægt, Amgen.
Der er to børshandlede fonde (ETF’er) der fokuserer pÃ¥ den bioteknologiske industri samt: iShares Nasdaq bioteknologi (AMEX: IBB) og Biotech HOLDRs (AMEX: BBH). Der er nogle subtil, men vigtig forskel at overveje mellem de to børshandlede fonde. Fra 30 April 2003 gennem 31 maj 2004 har IBB avanceret kun 31,9% i forhold til 45,3% gevinst for BBH.
IShares er designet til at spore Nasdaq bioteknologi indeks og omfatter over 100 biotekvirksomheder, at handel på Nasdaq. 31 marts 2004 havde de top 10 bedrifter i iShares omkring 36% med Amgen kombineret vægtning af selv at have en vægtning på 17%. Et bemærkelsesværdigt fraværende i iShares er Genentech hvis aktier handel på NYSE.
Biotech HOLDRS, på den anden side er aktiebeviser, der repræsenterer en udelt gavnlige ejerskab i fælles lager af 18 biotekvirksomheder. Denne ETF er koncentreret; 10 juni 2004 top 5 industriens sværvægtere, Amgen, Genentech, Biogen Idec, Gilead Sciences og Chiron (Nasdaq: CHIR) havde en kombineret vægtning af ca. 79%. En twist af HOLDRs er at de skal indgaa i runde masser af 100 aktier; en masse af BBH på omkring 140 dollar per aktie tager en cool $14.000.
I sum, mens bunde er svært at vælge, er der en sag til at være lavet for længe denne sektor. Blandt de tilgængelige indstillinger vises troskab Vælg bioteknologi og iShares mere attraktive. For én tilbyder de bedre diversificering. Yderligere, eksponering for udvikling fase virksomheder er højere. Nogle af de udvikling fase virksomheder har appel som overtagelse kandidater, mens industriens ledere i HOLDRS er mere tilbøjelige til at være købere end sælgere.
Noter: Denne rapport er kun til orientering. Intet heri skal opfattes som et tilbud om at købe eller sælge værdipapirer eller til at give individuel investeringsrådgivning. Denne betænkning har ikke henviser til særlige investeringsmål, finansielle situation og særlige behov for nogen bestemt person, der kan modtage denne rapport. Oplysningerne i denne rapport stammer fra forskellige kilder menes at være nøjagtige og leveres uden garantier af nogen art. AlphaProfit investeringer, LLC repræsenterer ikke, at disse oplysninger, herunder enhver Tredjepartsoplysninger, er præcise eller fuldstændige, og det bør ikke påberåbes som sådan. AlphaProfit investeringer, LLC er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser heri. AlphaProfit investeringer, LLC fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle direkte eller hændelige tab ved at anvende nogen af oplysningerne i denne rapport. Tredjeparts varemærker eller servicemærker vises i denne rapport er tilhører deres respektive ejere. Alle andre varemærker, der vises heri er egenskaben for AlphaProfit investeringer, LLC. Tidligere resultater er en indikation af heller ikke en garanti for fremtidige resultater. Ingen del af dette dokument kan gengives på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra AlphaProfit investeringer, LLC. Copyright © 2004 AlphaProfit investeringer, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

I High-Stakes Biotech spillet

One thought on “I High-Stakes Biotech spillet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.